Unidata WPU-7800

From ITAF wiki
Jump to: navigation, search

Contents

ringtoon veranderen

• Ga naar menu (rond knopje links boven)
  1. Kies in het menu rechts onderaan voor "sound" (druk op de knop Ok.png om te bevestigen)
  2. kies voor optie 2
  3. Onder "type" kunt u met de ronde knop (links <==> rechts) uw ringtone kiezen
  4. Onder "niveau" kunt u het volume instellen (links <==> rechts)

Buitenlijn bellen

Gewoon het nummer bellen, dient niet voorafgegaan te worden door 9 of een extra 0

Telefoonboek

De telefoon is voorzien van een ingebouwde telefoonboek:
  1. druk op de knop "zoeken" op het start scherm (kleine ronde knop rechtsboven)
  2. Navigeer naar het contact dat u wilt bellen (navigeren in de lijst kan met de grote ronde knop op het toestel)
  3. Bel het nummer door op de groene knop op het toestel te drukken (Send.png)

Manueel telefoonnumers opslaan

1. druk op de knop "zoeken" op het start scherm (kleine ronde knop rechtsboven)
  2. Druk terug op dezelfde knop rechtsboven
  3. Geef de contactgegevens in
  4. Bewaar het contact door op de knop Ok.png te drukken

Gekozen/ontvangen nummer opslaan

1. Druk zonder een nummer in te geven op de groene knop (Send.png)
  2. Navigeer met de grote ronde toets op het toestel naar het nummer dat uwenst op te slaan
  3. Druk op de knop "menu" (kleine ronde knop linksboven)
  4. Kies voor optie 3 "Nummer opslaan" (druk op de knop Ok.png om te bevestigen)
  5. Vul gegevens aan (naam voor het contact) en eventueel aanvullende gegevens
  6. Als alle gegevens aangevuld zijn, kiest u "Bewaar" (druk op de knop Ok.png om te bevestigen)

Contact verwijderen

1. druk op de knop "zoeken" op het start scherm (kleine ronde knop rechtsboven)
  2. Navigeer naar het contact dat u wilt verwijderen (navigeren in de lijst kan met de grote ronde knop op het toestel)
  3. Druk op de knop "menu" (kleine ronde knop linksboven)
  4. Kies voor optie 3 "Wissen" (navigeren in de lijst kan met de grote ronde knop op het toestel)
  5. Bevestig dat u het contact wilt verwijderen

Contacten beheren via webinterface

Web interface openen

• Open uw browser en geef het adres van het toestel in (bijv http://192.168.0.5:8080) in de adresbalk
  • Indien u niet weet op welke adressen uw telefoons bereikbaar zijn, contacteer ITAF via het link Service Center
  • Wanneer u de web interface opent, zal het toestel om een wachtwoord vragen. geef het wachtwoord in en druk op de "Login" knop:
(thumbnail)
login pagina (klik om te vergroten)

Contacten toevoegen

• Vul de contactgegevens in in de rechterkolom:
  • Name: de naam van uw contact
  • Group: de cathegorie (vrienden, familie, ...)
  • Key Number: Selecteer het type numer uit de lijst, en geef in het tekst vakje het nummer in (enkel cijfers, dus 0032... geen +32...)
  • Vul eventueel extra nummers/email adressen/memo in
  • Druk op de "Save" knop
  • het contact zal nu in de linkerkolom verschijnen en zichtbaar zijn op het telefoontoestel

Contacten verwijderen

• Vink in de linker kolom de vakjes aan van de contacten die moten verwijderd worden
  • Klik bovenaan op "Delete"
  • De geselecteerde contacten zijn nu verwijderd

Adresboek exporteren naar PC

• Klik in de linkerkolom op de knop "Sending"
  • U krijgt nu een bestand (pbook.csv) aangeboden om te downloaden:
(thumbnail)
klik om te vergroten
  • Sla het bestand op op uw computer

Adresboek importeren uit PC

• klik in de linker kolom op de knop "Receiving"
  • U krijgt een waarschuwing dat het versturen niet mag onderbroken worden:
Unidata warning.png
  • Accepteer deze door op "Yes" te klikken
  • Selecteer het pbook.csv bestand op uw computer via de knop "browse", en klik vervolgens op "Recv":
Unidata upload.png
  • Het toestel zal de contacten nu importeren

Oproepen bekijken

1. Druk zonder een nummer in te geven op de groend knop (Send.png)
  2. U krijgt nu een lijst te zien met de gekozen en inkomende nummers (navigeren in de lijst kan met de grote ronde knop op het toestel)
  3. Nummers in de lijst met een blauw pijltje naar rechts (Outgoing.png), zijn gekozen nummers
  4. Nummers in de lijst met rood pijltje naar links (Incoming.png) zijn ontvangen oproepen
  5. Nummers in de lijst met een paars vraagtekentje (Missed.png) zijn gemiste oproepen
  6. Indien u een nummer opnieuw wilt bellen, navigeert u naar de nummer in de lijst en drukt terug op de groene knop (Send.png)

Voicemail

Voicemail configureren

Hiermee kan je initieel je passwoord en begroeting instellen.

• bel het voicemail nummer
Volg de computerstem. Hiermee kan je je passwoord (numeriek) en je begroeting instellen.

Voicemail beluisteren

• bel het voicemail nummer
Je hoort dan een stemcomputer waarmee je voicemail kunt beluisteren

Voicemail paswoord vergeten

Open een ticket via het service center http://service.itaf.eu. ITAF medewerkers kunnen dit resetten zodat je opnieuw een passwoord kan configureren.

doorschakelen van inkomende oproepen

doorschakelen inschakelen

onvoorwaardelijk alle oproepen doorschakelen

1. Bel extensie *1 vanop je toestel
  2. Toets het nummer in naar waar je wil doorschakelen (bijv. GSM)
  3. Sluit af met #

doorschakelen indien lijn bezet

1. Bel extensie *2 vanop je toestel
  2. Toets het nummer in naar waar je wil doorschakelen (bijv. GSM)
  3. Sluit af met #

doorschakelen indien niet opgenomen

1. Bel extensie *3 vanop je toestel
  2. Toets het nummer in naar waar je wil doorschakelen (bijv. GSM)
  3. Sluit af met #

doorschakelen uitschakelen

onvoorwaardelijk doorschakelen uitschakelen

• Bel extensie *11 vanop je toestel

doorschakelen indien lijn bezet uitschakelen

• Bel extensie *12 vanop je toestel

doorschakelen indien niet opgenomen uitschakelen

• Bel extensie *13 vanop je toestel

een ander telefoontoestel overnemen

• *8 : hiermee kan je een oproep die op een ander telefoontoestel binnenkomt opnemen op jouw toestel
Dit werkt enkel voor de toestellen waarvoor je de bevoegdheid hebt om oproepen over te nemen

doorschakelen van een gesprek met wachten

1. Druk op de groene knop (Send.png) om het huidige gesprek in wacht te plaatsen
  2. Tik een nieuw nummer in of kies een nummer uit het adresboek (waarnaar u wilt doorschakelen)
  3. Druk op de groene knop (Send.png) om de 2 de oproep te starten
  4. Eens de 2de oproep verbonden is, kies voor de optie "menu" (kleine ronde knop links boven)
  5. Kies vervolgens voor optie 2 "drschkln"

Taal Aanpassen

1. Ga naar menu (rond knopje links boven)
  2. Kies in het menu rechts onderaan voor "settings" druk op de knop (Ok.png om te bevestigen)
  3. Onder settings kies je voor optie 8 (navigeren in de lijst kan met de grote ronde knop op het toestel, druk op de knop Ok.png om te bevestigen)
  4. kies uw taal en bevestig opnieuw door op de knop Ok.png te drukken
  5. Het toestel zal uw keuze bevestigen en terug naar het start scherm gaan

Trilstand in-/uitschakelen

1. druk lang op de knop linksonder van het toestel
  2. Indien u de trilfunctie inschakelt, zal het toestel even trillen, en de melding geven dat het geluid werd uitgeschakeld
  3. indien u de trilfunctie uitschakelt, zal het toestel een geluidsignaal geven, en de melding geven dat het geluid werd ingeschakeld
Personal tools